OTPREMA PAKETA I DOSTAVA

Dostavu svih paketa prodavatelj obavlja brzo i sigurno. Po┼íiljke dostavljamo koriste─çi usluge GLS Croatia. Cijena dostave je 30 kn. Dostava naru─Źenih proizvoda za Hrvatsku obavlja se po uvjetima opisanim uz svaki proizvod. Prodavatelj zapo─Źinje proces organiziranja dostave proizvoda nakon ┼íto kupac u potpunosti dovr┼íi naru─Źivanje i kupnju proizvoda.

Prilikom preuzimanja robe du┼żni ste provjeriti eventualna o┼íte─çenja i odmah ih reklamirati kurirskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti po┼íiljku na kojoj su vidljiva vanjska o┼íte─çenja predmeta.

Ukoliko do─Ĺe do problema u dostavi i paket se vrati na adresu po┼íiljatelja, prodavatelj se obvezuje na povrat upla─çenog iznosa, uz umanjenje za tro┼íkove dostave. Pod problemom u dostavi smatra se sljede─çe: adresa je nepostoje─ça, adresa je postoje─ça ali ne i primatelj, primatelj je nedostupan te se paket ne mo┼że isporu─Źiti, ukoliko primatelj ne ┼żeli preuzeti paket.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, a ako ni nakon 7 dana od predaje narud┼żbe ne dobijete nikakvu obavijest ili isporuku va┼íeg paketa, du┼żni ste nas obavijestiti ┼íto prije, kako bismo mogli poduzeti radnje da se va┼ía po┼íiljka prona─Ĺe ili vam se po┼íalje zamjenska. Ukoliko ne preuzmete po┼íiljku u roku od 5 dana, po┼íiljka se vra─ça Prodavatelju.